Abstract Shape

Rouwbloemen en boeketten

Checkmark

Laagste prijs

Checkmark

Tel. 06 40154855

Checkmark

30 jaar ervaring

Checkmark

Persoonlijk en op maat

Abstract Blob Shape

Hartvormen

Bekijk de vele bloemstukken in hartvorm die ik heb gemaakt.

Alles is mogelijk in overleg.

Summer Leaves Shadow
Summer Leaves Shadow

Waarom Bloemen?

Mensen geven bloemen bij begrafenissen als een manier om hun medeleven, sympathie en respect voor de overledene en hun familie uit te drukken. Bloemen kunnen een gevoel van troost en steun geven tijdens een moeilijke tijd en kunnen helpen om een vredige en serene omgeving te creƫren.

Bloemen zijn ook een traditionele manier om de overledene te eren en eer te bewijzen aan zijn of haar leven en nalatenschap. De schoonheid en kwetsbaarheid van bloemen kunnen symbool staan voor de vergankelijkheid van het leven en het belang van het koesteren van de tijd die we met onze dierbaren hebben.

Inky Crosshatched Sketch Lilies

Bovendien kunnen verschillende bloemen verschillende symbolische betekenissen hebben, zoals witte lelies voor zuiverheid en vrede, rode rozen voor liefde en gele chrysanten voor verdriet en medeleven.


In het algemeen is het geven van bloemen bij een begrafenis een betekenisvol gebaar dat kan helpen om emoties over te brengen en medeleven te tonen in een tijd van rouw.


Funeral
Summer Leaves Shadow

Soort bloemboeketten

Rouwboeketten: boeketten welke aan familieleden worden gegeven of op een tafel of altaar kunnen worden uitgestald. Ze kunnen worden ontworpen in verschillende vormen en maten, en zijn vaak een persoonlijker en intiemer eerbetoon.

Kistbedekking: Dit zijn doorgaans grote bloemstukken die bovenop de kist worden gelegd. Ze kunnen verschillende vormen hebben, zoals een druppel, hartvorm of ronde vorm (biedermeier).

Staande bloemstukken en kransen: Dit zijn rechtopstaande of ronde bloemstukken die vaak op een standaard worden geplaatst bij de kist of het altaar. Ze zijn vaak ontworpen in een symmetrisch patroon met een mix van bloemen en groen.

Mandarrangementen: Dit zijn bloemstukken in een mand die op tafels bij de receptie of standaarden kunnen worden geplaatst bij de kist of het altaar.

Summer Leaves Shadow

Waarom via Henriette?

De meeste bloemen zoals rozen, chrystanten, lelies en andere populaire bloemen betrekken wij uit ons eigen tuinbouwgebied. Gewoon bij onze buren dus. Zo zijn wij verzekerd van de kwaliteit en versheid van de bloemen. Ze komen letterlijk direct van de bron, de kassen uit de buitenvaart waar de snijbloemen gekweekt worden.


Dit betekend dus ook dat wij kunnen onze prijzen heel scherp kunnen houden, omdat wij direct van de bron de bloemen kopen zonder tussenkomt van een veiling, andere bloemisten of online resellers. Vaak zijn wij 3 tot 4 keer goedkoper dan de grote online resellers.

Polygon Frame with Flowers Illustration

Specialist in rouwbloemen

Omgeving Almere

Henriette

Contact

Telefoon:

06 40154855


Adres

H.Heukelsweg 31,

1331EA, Almere (Google Maps)


Email

henriettemaurer@outlook.com

Abstract Shape

Rouwbloemen en boeketten

Henriette

Checkmark

Laagste prijs

Checkmark

Tel. 06 40154855

Checkmark

30 jaar ervaring

Checkmark

Persoonlijk en op maat

Email

henriettemaurer@outlook.com